perjantai 3. elokuuta 2012

Perjantaivapaa


Tämä työviikko otti voimille, vaikka istuinkin toimistolla vain neljä päivää, maanantaista torstaihin. Eilen poljin töiden jälkeen vielä hammashoitajalle tunnin (!) tapaamiseen. Kotiin palattua jaksoin vain kellahtaa sohvalle Manichen viereen. Unta häiritsi vain satunnainen valokuvaaja.


Perjantainen vapaapäivä tuli siis tarpeeseen. Sään suhteen se oli myös nappiosuma, tällä viikolla kun on saatu reippaasti sadettakin.

Matkasimme Tonyn kanssa lautalla IJ-joen toiselle puolelle ja poljimme pyörillä Pllek-ravintolaan. Luin tästä paikasta Kanavalla-blogista ja paikka olikin varsin mainio löytö (blogi myös)!

Istuimme rauhaisalla terassilla tuntikaupalla ja jatkoimme sitten matkaa viereiseen kuppilaan nimeltä Noorderlicht. Siellä olikin vähän ruuhkaisempaa, mutta silti mukavan tunnelmallista.


Paluumatkalla ihastelimme ja kummastelimme lautalta käsin pari kuukautta sitten avattua EYE-filmimuseota. Aikamoinen avaruusalus, eikö?


Kotona heittäydyin hetkeksi sängylle ja kas! Meitä oli kaivattu, kovasti! Kissa kipaisi hetkessä massun päälle kehräämään (au! kynnet pois sieltä!)
Nyt saatiin taas illalla sadetta ja tuleville päiville on luvattu samaa: aurinkoa, sadetta, pilvistä. Perinteinen hollantilainen kesä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti