tiistai 28. elokuuta 2012

Sateista hulinaa

Hulinapäivät takana. Viime viikonloppuna oli Uitmarkt, kulttuurikauden avajaiset. Alkoi perjantaina, samaan aikaan kuin sadekin. Uitmarktin päällä tuntuukin vuodesta toiseen lepäävän jonkinlainen kirous - aina sataa! Kaatamalla! Minun Uitmarkt-urakka alkoi heti lauantaiaamuna, olin sisustamassa meidän markkinatelttaa työkaverin kanssa. Piti välillä keskeyttää tavaroiden kanto autosta telttaan k-a-a-t-o-s-a-t-e-e-n vuoksi. Pääsin kuitenkin parin tunnin jälkeen pakenemaan teltalta sisätiloihin, avustajaksi lastenkonsertteihin. Huh! Sisällä teatterissa oli kuivaa ja tunnelma katossa. Paimensin lapsia ja aikuisia oikeille paikoille, jaoin esitteitä ja lisätietoa.

Sunnuntaina päivystin vain lastenkonserteissa, sateisella teltalla oli muu miehitys. Kaikki sujui ihan nappiin ja oli oikeastikin hauskaa, niin esiintyjillä kuin yleisölläkin :-D Kotiin pyöräillessä paistoi ensin aurinko, sitten tuli taas vettä niin että kastuin alusvaatteita myöten!! Ääh!

Uitmarkt loppui sunnuntai-iltana ja maanantaina paistoikin sitten aurinko...
Vielä vinkki kivasta telkkuohjelmasta: kaveri mainosti Paluumuuttajat-sarjaa eilen Facebookissa, tänään katsoin ensimmäisen jakson. Ohjelmassa kuvataan kotiseudulle Pohjois-Karjalaan palaavien ja palanneiden elämää. Löytyy tästä linkistä Yle Areenalta. Ihana sarja, suosittelen!


2 kommenttia:

 1. Kaatosadetta... voi, syksy on siis tosiaan saapunut. Toivottavasti et kuitenkaan vilustunut!

  Kiitos ohjelmavinkistä. Täytyykin lisätä se TV-kaistan suosikkeihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi syksyistä tänään. Aamulla oli vähän kylmäkin. Jotain pientä nuhaa yritti mutta taidan päästä aika vähällä, onneksi!

   Tosi kiva tuo ohjelma, en yleensä katso Suomen telkkua mutta tuon sarjan pistin heti muistiin!

   Poista