tiistai 30. lokakuuta 2012

Pyöräilyä


Viime päivinä on tullut pyöräiltyä enemmäin kuin aikoihin. Ja kastuttua rankkasateessa... Sunnuntaina poljimme kaverin synttäreille maalle, Amsterdamin pohjoispuolelle. Synttäreitä vietettiin maatilalla ja kas kukas sieltä ensimmäiseksi tulikaan vastaan! Nöf nöf! Mikä töpselikärsä ;-D


Ennen illallista seurasimme lehmien lypsyä ja rohkeimmat pääsivät itsekin lypsämään. Lapset oppivat myös, että kun lehmä nostaa häntäänsä niin on parasta pistää juoksuksi...varsinkin jos seisoo tuossa lypsytilassa lehmien alapuolella (eräälle tytölle kävi melkein huonosti).


Illallista nautittiin pitkän pöydän ääressä, tarjolla oli monenmoista luomu-herkkuruokaa. Paluumatka sujuikin sitten vähän hankalammin pyöreiden massujen kanssa.


Eilen poljin töistä kotiin syömään ja sitten taas takaisin Musiikkitalolle. Meidän orkesteri esiintyi Sellobiennaalin kutsumana melkein täydelle salille. Lämmin tunnelma ja salissa saunamainen valaistus.


Konsertin jälkeen aulassa pidettiin vielä afterparty sellomusiikin säestyksellä.
Tänään ei ohjelmassa ollut töiden lisäksi mitään kissanristiäisiä, väsyttää sen verran että vain laiskottelen koko illan sohvalla. Nyt teen keittoon ja sitten Paluumuuttajia katsomaan.
Lämmintä iltaa!

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä,katsonkin sitten illalla tuon paluumuuttajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli viimeinen jakso, buhuu! Mitäs sitä nyt sitten ryhtyisi seuraamaan?

   Poista
 2. Minäkin katsoin yks päivä silittäessä vaikka kuinka monta:). Meinaatkos liittyä joskus paluumuuttajiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko. Tai eihän sitä koskaan tiedä. Ehkä sitten vanhana voisin muuttaa jonnekin vanhaan mummonmökkiin? :-)

   Poista