tiistai 13. marraskuuta 2012

Kissa, kakkuja ja konsertteja

Naapurin kissan lauantaiunet
meidän sohvalla

Kas näin on taas viikko vierähtänyt. On yhtä työ-koti-jumppa-rallia elämä nykyisin, ollut jo monta kuukautta. Viime perjantaina olinkin suorastaan pyörällä päästäni kun kävin töiden jälkeen keskustassa. Siellä oli ostoskadulla jouluvalot ja kaikki, ihanaa! Reissullani oli vain yksi kohde: Hema. Se on hollantilainen sekatavarakauppa, moderni sellainen ja ihan trendikäskin. Sieltä löytyy lähes kaikkea mahdollista: pyöränpaikkaustarvikkeita, kynttilöitä, vaatteita, meikkejä, kirjoitusvälineitä, ruokaa, maaleja, verhoja, keittiötavaraa - melkein mitä vain. Minä keräsin koriini leikkuulaudan, ihonhoitotarvikkeita, lahjapaperia, marsipaania ja (loppujen lopuksi väärän värisen) huulipunan. Se oli kyllä aivan heräteostos, en käytä juurikaan huulipunia mutta puikon väri houkutti puoleensa. Kotona kokeilin peilin edessä ja tulos oli aivan eri värinen kuin miltä tuubissa näyttää, se siitä sitten.  
Viime viikkoon mahtui kaksi konserttia, olin molemmissa läsnä työn merkeissä. Ohjelmassa oli hollantilaista nykymusiikkia säveltäjältä nimeltä Michel van der Aa, vähän sellaista päänsärkymusiikkia jos minulta kysytään. No, oli siellä ihan kiinnostavia tehosteita mukana, kuten kasettinauhuri, ääninauha ja lyhytelokuva valkokankaalla. Parin viikon kuluttua olevissa konserteissa palataan sitten melodisen musiikin (Haydn, Shostakovits, Grieg) pariin, huh!

Moni kakku päältä kaunis

Lauantaina intouduin kokeilemaan uutta cupcake-reseptiä. Kakuista tuli uunissa tulivuoren näköisiä, olivat kovia kuin tennispallot. Maussakaan ei ollut kehumista. Koristelin kuitenkin muutaman kokeeksi ja kyllähän nuo ovat jo parempiin suihin kadonneet. Syytä oli varmasti leipurissakin, mutta tätä reseptiä en kokeile enää uudelleen!Tänä iltana avaamme Timon kanssa kodin glögikauden. Saa joulu tulla!

2 kommenttia:

  1. Jos kaipailet jotain muuta arkeen, niin tule ihmeessä kyläilemään tänne meille. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kutsusta! Laitan sulle viestiä :-)

      Poista