perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kevättä ilmassa

Pari viikkoa koillisesta puhaltanut talvinen tuuli alkaa viimein kääntyä kaakkoon! Luvassa on jopa kaksinumeroisia lämpölukemia.


On tätä odotettukin. Alkaa ottaa hermoon polkea joka aamu hyytävässä vastatuulessa töihin, tippa nenänpäässä. Olen myös niin kyllästynyt jäätävään makuuhuoneeseen. Hyvin siellä nukkuu, mutta aamulla pitää juosta suoraa päätä suihkuun jos haluaa olla paleltumatta. Huoneessa on onneksi ollut jo jonkin aikaa ekstra sähkölämmitin kylmiä aamuja ja iltoja varten. Hollantilaisten kanssa tästä aiheesta on muuten ihan turha puhua - monen mielestä makuuhuoneeseen ei tarvitse lämmitystä ollenkaan ja lämpimässä (kuten +20C) nukkuminen on jopa epäterveellistä. Hoooohhoijaa!


Harmaata ja kylmää alkuvuotta on varjostanut jo jonkin aikaa jatkunut työttömyys. Viime viikkoina Tonylle on kyllä lupailtu töitä usealtakin taholta, mutta sitä viimeistä varmistusta töiden alkamisesta ei ole vieläkään tullut. Ei ole helppoa jatkuva odottaminen.

Tiedossa on lämpenevän sään lisäksi onneksi muitakin valopilkkuja. Naapurin kissa käy meillä silloin tällöin visiitillä ja nauttii joka kerta olostaan (kuten kuvasta näkyy). Tulossa on myös konsertteja, huomenna on meidän orkesterin keikka poppalatsi Paradisossa Leidsepleinillä. Siellä on ohjelmassa pop-tyylistä cross-over musaa mikäli oikein ymmärsin. Parin viikon päästä menen katsomaan piippuhyllyltä balettia ja huhtikuulla pääsen työkaverin lipulla oopperaan. Muutaman viikon päästä on myös tiedossa japanilais-hollantilaiset häät; yksi meidän orkesterimuusikoista menee naimisiin ja kutsui koko toimiston väen juhliin.
Häntä pystyyn vain ja eteenpäin!

2 kommenttia:

 1. Meillä lämpötila makuuhuoneessa on yleensä jotain 19 luokkaa, lämpimämpääkin. Muuten tykkäisin nukkua kylmemmässäkin, mutta vauvaa en halua palelluttaa. ;-) Ihanaa, kun tulee paremmat säät - kyllä se kevät tästä vielä saapuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että meidän makkarin lämpötila on öisin siinä +15C:n kieppeillä (tai alempanakin), eikös tuo ole se standardi hollantilaisittain ;)
   Näyttää muuten siltä että pihalla puhkeaa kohta krookukset kukkaan! Jee!

   Poista