keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kiertotietä kotiin


Tuntui että en tänään herännyt ollenkaan. Vieläkin väsyttää, no onneksi kohta on taas nukkumaanmenoaika. Taistelin kuitenkin aamun töissä ja iltapäivällä matkustin joen poikki eri lautalla toiselle puolen Noordia. Sää oli valitettavan harmaa, mutta oli kuitenkin lämmin (+10C) eikä satanut vettä.


Kävin taas pitkästä aikaa kahvilla Noorderlicht-kuppilassa. Parhaimmillaan paikka on kesällä (kuten viime vuonna), silloin voi istua rauhallisella terassilla ja katsella IJ-joelle. Nyt istuin sisällä sohvalla kamiinan vieressä, ei paha sekään.


Kotiin pyöräilin uutta reittiä. Joen tältä puolen löytyy jos jonkinmoista vanhaa rakennusta ja hallia. Ja monta rakennustyömaata, varsinkin noita vanhoja rähjiä rakennuksia remontoidaan (toimisto)käyttöön kovaa vauhtia.

Ja kas, täällä on kevät. Taidettiin hypätä talven yli, ei saatu lunta eikä pakkasta! Huomiselle lupaavat - yllätys yllätys - tuulta ja sadetta.

2 kommenttia:

  1. Ihanat narsissit:) tuntuu että joka puolella maailmaa on talvi mennyt ihan sekaisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On maailmankirjat sekaisin varsinkin sään suhteen. Suomessakin kuulemma hyvin vähäluminen talvi? No, kevät on aina mukavaa aikaa, antaa tulla vain! Sanoivat eilen uutisissa että kevät on täällä kuukauden etuajassa.

      Poista