lauantai 15. helmikuuta 2014

Myrsky sisällä ja ulkona


Tällä viikolla ovat planeetat tainneet olla vähän vinksallaan. Herne on ollut herkästi nenässä ja olen ärsyyntynyt sekunnin sadasosassa liiankin monesta asiasta. Jouduin jopa käsirysyyn kopiokoneen ja kauppakassin kanssa. Riitelin lisäksi puhelimitse kahden sähköfirman kanssa, kinasin ja tiuskin loputtomiin töissä niin työkavereiden kuin pomonkin kanssa. Töissä homma kääntyi onneksi välillä nauruksi, kun myönsin avoimesti olevani erittäin huonolla tuulella. Ja jos joku sattuu löytämään työmotivaationi, niin lähettäkää se takaisin!

Keskiviikkona kävin luovuttamassa verta, ilman riitaa tosin. Se menikin paremmin kuin ensimmäinen kerta puolisen vuotta sitten, silloin oli vähän heikko olo pari päivää toimenpiteen jälkeen. Ihan ensimmäistä kertaa kävin luovuttamassa verta heti sen jälkeen kun täytin 18 vuotta (vaikka äiti pistikin vastaan), se kun oli yksi niistä asioista mitä olin päättänyt tehdä kun tulen täysi-ikäiseksi. Seuraavan kerran menen todennäköisesti taas syksyllä.


Uusi kevätliina on vihreä

Tänään ajattelin oikaista planeetat paikoilleen ja aloittaa päivän hyvillä mielin. Myrskytuuli ulvoo ulkona, tällä viikolla on saatu useammatkin myrskynrippeet Iso-Britannian suunnalta. Käyn kohta ostamassa uudet kukat maljakkoon, leivon ja illemmalla menen katsomaan kummipoikia ja kissanpoikia. Hyvää viikonloppua!

P.S. Lintukuva on netistä, mutta en kuollaksenikaan muista miltä sivulta. Kuvaa hyvin viikon tunnelmia.

4 kommenttia:

 1. Ai planeetoistako tämä on johtunut! Täälläkin ollut "ei niin hyvä viikko".
  Parempaa ensi viikkoa meille molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmaan on planeetat olleet taisteluasemissa., on sellaista takkuamista ollut koko viikko.
   Ensi viikosta tulee varmasti paljon parempi!

   Poista
 2. Joo, huonoissa merkeissä on viikko mennyt täälläkin, kuten varmaan tiedätkin... Pappani kuoleman lisäksi sain kuulla erään toisen ihmisen sairastavan parantumatonta sairautta ja on nyt saattohoidossa kotona. Jospa ensi viikko toisi parempia uutisia meille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella huonoja uutisia, osanottoni vielä ja voimia sinne!

   Poista