lauantai 8. helmikuuta 2014

"Kevätleskenä"

Kevättä ruokapöydällä
 Viisumi saapui eilen, tänään saatoin Tonyn lentokentälle ja nyt vilkuilen Moskovan lentoa Flightradarista:


Vähän on pallo hukassa, mitäs tässä nyt tehdään? Lähtö oli tietysti jo kauan tiedossa, mutta vasta nyt sitä alkaa tajuta että Tony on kolme kuukautta poissa. Nähdään toukokuussa!

Arki se kuitenkin jatkuu. Huomenna menen varmaan joogaan jos jaksan nousta aikaisin, sitten metsästän synttärilahjaa ystävälle. Ja teen kauppalistaa. Ostin nimittäin joulun lahjakorteilla kaksi keittokirjaa:

 

Jamie Oliverin kirjasta olenkin jo paria reseptiä kokeillut. Huvittaa vain joka kerta kirjan nimi: Jamie 15:ssa minuutissa. Minulla kun menee se vartti jo pelkän reseptin ymmärtämiseen, puhumattakaan kokkauksesta... Tuo toinen kirja on "vihannesraamattu". Paljon tietoa vihanneksista ja herkullisia reseptejä. Kukkakaalicurrya jo tein, mutta siitä tuli vähän liian tulista. Tarvitaan vielä paljon harjoittelua, mutta tässähän on koko kevät aikaa :)
Maukasta viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Oih, kolme kuukautta! Toivottavasti toimii Skypet ja muut ikävän estoon. Mä olen katsonut telkkarista noita Jamien vartin ruokia ja mulla menisi varmaan puoli päivää yksinkertaisempaankin ateriaan. Iloa ja valoa sunnuntaihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tosiaan on Skypet ja Facetimet eikä tarvitse kirjeitä kirjoitella! ;D
   Iloista sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 2. No, voi. Toivottavasti nuo kauniit keltaiset tulppaanit vähän piristävät. Hyppää Corkin koneeseen, jos tulee oikein aika pitkäksi joku viikonloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistän vinkin korvan taakse :D ! Ties vaikka sattuis joku lento-hotelli-tarjous silmään!

   Poista