keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Niskassa tuulee!

No huh meillä tuulee! Piti tehdä äsken pyöräillessä kaksi kertaa hätäloikkaus satulasta maahan kun sivutuuli oli viedä mukanaan.

Tänään oli vapaapäivä mikä olikin loistojuttu, sillä olen melkein kokonaan kadottanut ääneni... Se sunnuntainen pikaflunssa oli ja meni, yksi yö kului palellessa ja hikoillessa, eilen sitten jatkui kurkkukipu ja tänä aamuna oli ääni melkein mennyttä. Tule takaisin! Saanpahan ainakin hyvällä omallatunnolla siemailla Baileysta näin yömyssynä kun se lämmittää mukavasti kurkkua.

Puutteellisesta kommunikaatiokyvystä huolimatta soitin aamulla vakiokampaajalleni ja sain peruutusajan täksi iltapäiväksi. Kampaamo (McTavish Hairsalon, kyllä vain, skotlantilainen rouva omistajana!) oli juuri muuttanut uusiin tiloihin De Pijp-kaupunginosassa ja siellä näytti tältä:


Hassu valaisin/valaisimetIhastuin hurjasti tuohon hyllykköön!

Siinä odotellessa keksin, että mitä jos napsaistaankin hiukset tällä kertaa vähän lyhyemmäksi. Kampaajalla ei ollut mitään sitä vastaan joten nyt on niin lyhyt tukka että tuntee tuulen niskassa ;-D
Edustavan kuvan otto olikin sitten jo hankalampi juttu, tämä on varmaan otos nr 78 ja tässäkin kuontalo näyttää jotenkin lattealta ??! No, anyway, luonnossa kuohkeampi.

Otsatukka on kyllä oikeasti ihan tasainen, taisi tuuli
vain tuivertaa noin kummalliseksi, haha!

Tänään sain myös vähän leviteltyä joulukrääsääkoristeita. Tai eikös sitä suomeksi sanota että joulu tehdään. Aloitin siis tänään joulun tekemisen.Ensi viikon lopulla haetaan kuusi ja sitten sitä kai pitäisi alkaa stressaamaan jouluruoista ja leipomisista ja sen semmoisista. Jos vaikka ne tortut pyöräyttäisi, piparit leivotaan perinteisesti Marian ja kummipoikien kanssa. Ja eiköhän se mukava joulu tule ihan stressaamattakin.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on tuullut ja lupasivat oikein myrskyävää tuiskua huomiselle, lie tulossa sieltä tännepäin...
    Olikos se niin, että hollannissa kuusi ostetaan multapaakussa???

    VastaaPoista
  2. Sara - Taitaa tämä sama myrsky rientää sinne teille! Ihan kauhea tuuli tänäkin iltana.
    Kuusia saa täällä "monena versiona"; ruukussa multineen, ihan sellaisenaan, tai puuristi hakattuna jalustaksi. Kaiken kokoisia löytyy myös.

    VastaaPoista