maanantai 5. joulukuuta 2011

Viikon kuulumisia


Tulipas pidettyä vahingossa vähän bloggaustaukoa. Viime viikko hujahti niin nopsaan ja eilen illalla makoilin sohvanpohjalla kahden viltin alla ja yritin pitää epämääräistä korva-nenä-kurkku-niska-kaula-kuume-flunssanalkua loitolla. Vielä ei ota selvää onko se menossa vai tulossa :-(

Viime viikko meni konserttien merkeissä ja vielä huomenna ja keskiviikkonakin on esityksiä. Viime viikolla olin mukana Arnhemissa ja Enschedessä.

Musis Sacrum, Arnhem

Muziekcentrum Enschede

Enscheden konsertissa oli oikein mukavaa, sillä myös Tony työkaverinsa kanssa tuli kuuntelemaan. Tony on viikot töissä Enscheden lähellä ja tulee aina viikonloppuisin kotiin. Konsertin jälkeen olimme Tonyn "viikkoasunnolla" yötä, peräti ihan ulkomailla asti: asunto kun sijaitsee Saksan puolella, aivan lähellä Hollannin rajaa. Ja kun kerta ulkomailla oltiin niin lähdimme lauantaiaamuna meidän vakio-ulkomaanvisiitille: suuntasimme suoraan paikalliseen ruokakauppaan. Kyllä kannatti! Sieltä löytyi mm. joulukalenteri hintaan 0,59 € !


Muumikalenterin Timo sai tuttavaltaan joulukuun ensimmäisenä päivänä ja nyt minullakin on oma kalenteri. Voi tätä onnea! Kyllä Hollannissakin myydään kalentereita joissakin kaupoissa, tänä vuonna ei vain sattunut missään silmään.


***

Viime viikolla aloitin myös Punaisen Ristin ystäväkurssin. Ilmoittauduin parisen kuukautta sitten vapaaehtoiseksi ystäväprojektiin, kurssi alkoi viime viikolla ja kävin nyt viikonloppuna jo tutustumiskäynnillä "oman tuettavani" luona. Hän on minua muutamaa vuotta vanhempi mies, kutsutaan häntä täällä nyt vaikkapa Matiksi. Matilla, kuten hänen avovaimollaankin, on MS-tauti. Tulevan vuoden aikana on tarkoitus tutustua ja viettää aikaa yhdessä pari kertaa kuukaudessa; käydä konserteissa, museoissa ja muissa kulttuuririennoissa. Ensitapaaminen Matin kanssa oli oikein mukava ja rento. Oli hienoa tehdä toinen niin iloiseksi ja samalla suunnitella tulevia tapaamisia.Tänä iltana ajattelin makoilla sohvalla ja parannella kipeää kurkkua. Ei muuta kuin teen keittoon, ja salmiakkisuklaa auttaa myös varmasti! ;-)

7 kommenttia:

 1. OI Muumikalenteri,suloinen!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Yaelian - Aika tuiman näköinen muumipeikko seikkailee kalenterissa ;-) Samoin mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Tuo ystäväkurssi on varmasti antoisa.
  Hieno juttu, että menit mukaan.
  Vilkuta taas perjantai-aamuna minulle,kun käyn vaihtamassa konetta siellä teillä!
  Vielä joskus pysähdyn oikein kunnolla. Lähdetkö oppaaksi?

  VastaaPoista
 4. Kurssin eka osa oli todella antoisa, pisti ajattelemaan. Vetäjä on myös varsin asiantunteva ja hauska.
  Vilkutan perjantaina Musiikkitalon ikkunasta ;-D Ja juu ilman muuta lähden oppaaksi! Tervetuloa vain!

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu tuo ystäväkuvio, kiva että jollakulla on siihen aikaa !

  VastaaPoista
 6. Hienoa tuo ystäväjuttu toiminta<3

  Mä löysin xenoksesta suklaakalentereita
  mutta olipas pahaa se lasten suklaa
  kun yhden maistoin;).

  Jamssi

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - Voi olla että välillä pitää vähän tehdä tilaa kalenteriin että ehtii kaikkeen mukaan. Mutta tosi mukavalta vaikuttaa koko ystäväprojekti tässä vaiheessa!

  Jamelia - Ajattelin että Xenoksesta varmaan löytyisi tai Kruidvatista, mutta en ehtinyt käymään..ei ole kummoista tuo Saksan kalenterinkaan suklaa ;-D

  VastaaPoista