lauantai 4. helmikuuta 2012

Talvinen kauppareissu


Otin kauppareissulle mukaan kameran. Mukava oli kävellä ja kuvata talvisessa auringonpaisteessa, juuri ennen kauppaa alkoi tosin kameran toiminnot hidastua, vähän liian kylmää Canonille ;-) Paljon oli ihmisiä liikkeellä nauttimassa talvisesta Amsterdamista. Monet uskaliaat taiteilivat myös pyörillä ja autoilijoitakin näkyi runsaasti. Siinä onkin luistelemista kesärenkailla.Amstel-joki on saanut jääpeitteen


Kas, kukas se siellä!

Vaihdettiin kuulumiset ja
jatkettiin molemmat matkaa

Tässä asuntolaivassa oli paljon
muutakin vinossa kuin tuo portti

Huomenna oli tarkoitus mennä konserttiin Matin kanssa, mutta se reissu on peruttu lumen ja kylmyyden vuoksi. Voi olla että käväisen jossain vaiheessa kuntosalilla ja saunassa, muuten viihdyn kotona. Sämpylätaikina on taas kohoamassa, sämpylöistä on tullut aika hitti täällä kotona. Ei muuta kuin sämpylät uuniin ja sohvalle viltin alle lukemaan.
Rauhallista viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Me olimme juuri muutaman yön Bolun vuoristossa lumileikeissä. Lähdimme talvisesta Istanbulista, mutta palasimme kevääseen. Lähtiessä pakkasta neljä astetta, joka paikassa lunta ja tullessa auringonpaistetta ja 18 astetta lämmintä. Tämä on tässä kaupungissa ihan huippua. En jaksaisi kuukausitolkulla kylmää ja lunta. Nyt saan maistella silloin tällöin kaikenlaista keliä vähäsen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas ero! Ei ehdi pitkästyä siellä teillä ;-)

   Poista
 2. Kiva nähdä talvisia kuvia Amsterdamista. Olen viettänyt talvikuukausia Amsterdamissa kymmenisen vuotta sitten mutten muista että silloin olisi ollut ihan noin talvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi 1996-1997 oli superkylmä, sen jälkeen on ollut leutoa. Ja sitten kolme viime talvea (muistaakseni) on ollut kylmenevään päin. Mutta joo, -22C (mitattu tänä aamuna) on kyllä jo vähän liian kylmä Hollannille!

   Poista
 3. Kivoja talvikuvia
  me kans ulkoiltiin tänään:)

  Onko junat siis edelleen jumissa?.

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kuulin uutisista, että junaliikenne on takunnut tämänkin päivän ajan ja maantaihin asti on kuulemma poikkeusaikataulut. Moneskos talvi tämä onkaan peräkkäin kun junaliikenne pysähtyy täysin (suunnilleen) ekan lumihiutaleen laskeutuessa? Hohhoijaa..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä vain :-) Tätä on odotettukin (ainakin minä ;-D )

   Poista