keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Talvisia tunnelmia


Talvi ei ole vielä hellittänyt otettaan. Viime viikolla pihalle saatiin näin nätti lumikerros, joka tosin katosi jo seuraavana päivänä.Toisena päivänä taas havahduttiin töissä outoon ropinaan - jääsade paiskasi ikkunoihin ja peitti lyhyessä ajassa näkymän. Todella kaunista! En ole ennen näin nättejä jääikkunoita nähnytkään. Mutta ei mukavaa jos tuo jää tarraa tienpintaan...


Takana on konserttiviikko ja on tullut taas istuttua tuntikaupalla autossa työkaverin kanssa. Viime torstaina palattiin yömyöhään Enschedestä ja jouduttiin jopa mini-lumimyrskyyn. Tie oli onneksi kohtalaisessa kunnossa ja päästiin hitaasti mutta turvallisesti kotiin.Viime sunnuntai oli minulle vuoden kiireisin päivä, ainakin tähän mennessä. Kokosimme Musiikkitaloon 135 7-14-vuotiasta jousisoittajaa, joita meidän muusikot opastivat workshopissa sekä suuressa jousiorkesterissa.


Siihen meni monta viikkoa ja palaveria, että saatiin logistiikka suunniteltua, mutta kaikki se työ kannatti. Saatiin talo täyteen säihkyviä silmiä ja hymyileviä suita. Ja nyt ollaan kaikki kokemusta rikkaampia.


Seuraava vastaavanlainen lastenpäivä on onneksi vasta ensi vuoden puolella, ehtii vähän hengähtää ;-D


Orkesterin konserttiprojekti päättyi eilen Tilburgissa (yllä kuva harjoituksista), tänään sain viettää vapaapäivää. Nyt pari työpäivää ja sitten on viikonloppu, onneksi. Väsyttää... ja lasken päiviä kesään. Tai kyllä kevätkin kelpaisi näin aluksi!

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä tossa ensimmäisessä kuvassa! Kyllä kieltämättä on ikävä Amsterdamiin, ei varsinaisesti lunta (tai vesisadetta), mutta sitä kaikkea muuta siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo huurteiset puut olivat tosi nätin näköisiä, harvoin näkee täällä :-) Meille on tuleville päiville taas luvattu pakkasta ja lunta, ääk!

   Poista
 2. Talvikuvat sieltä ovat piristäviä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kaunista päivää on saatu tänä vuonna, kevytkin lumikerros tekee maisemasta satumaisen :D

   Poista