torstai 20. marraskuuta 2008

Näkökulmia

Tällä kertaa sekalaisia kuvia aiheesta näkökulmia. Hassua miten joitakin kuvia voisi katsella tuntitolkulla pitkästymättä.
Kyllä väsyttää. On meneillään seitsemän päivän työputki, huomenna päivä numero kuusi. No, itsepähän olen soppani keittänyt. Olen ollut töissä uudessa ja vanhassa työpaikassa sekä hotellilla. Uusi työ tuntuu tosi kivalta. Mukavat ja avuliaat työkaverit, paljon tekemistä ja opittavaa. Lopettelen myös parhaillaan hommia orkesterissa. Ensi viikolla on vielä yhdet harjoitukset ja yksi konsertti, sairaalassa!! Meidät on siis tilattu esiintymään sairaalaan. Heh, saa nähdä miten se menee. Puitteet (mm. lava, valaistus jne.) ovat hieman erilaiset kuin konserttisalissa mutta eiköhän sitä jotenkin improvisoimalla pärjätä. Ja kohta loppuu tämä reilun neljän vuoden työputki orkesterissa. Ei tunnu vielä missään. Tai ehkä olen liian väsynyt tuntemaan mitään juuri nyt. Ehkä sitä tajuaa vasta myöhemmin että yksi ovi sulkeutuu ja toinen avautuu. Ja että vaihtelu virkistää!

3 kommenttia:

 1. Onko tuo A'damin lumikuva tuore? Onko siellä muka noin paljon lunta? Ei täällä Helsingissä vaan. Kyllä on maailmankirjat sekaisin, jos näin on!
  Onnea muuten uudelle blogille. Kivan raikas ulkonäkö.

  VastaaPoista
 2. Huomenta! Kuva on parin vuoden takaa. Löysin tosiaan vanhoja kuvia muistitikulta ja laitoin tänne. Eilen tuli vähän lunta ja rakeita (vaakatasossa) ja tänään pitäisi tulla lisää. Hmm odotellaan..

  VastaaPoista
 3. Okei. Mä jo ihmettelin. Titalla oli FB:ssä lumisadeaiheinen status, niin tein omia johtopäätöksiäni...
  Mukavaa sunnuntain jatkoa! Koetahan välillä suoda aikaa itsellesikin, eikä vain työnteolle :)

  VastaaPoista