perjantai 1. toukokuuta 2009

Kuningattarenpäivä

Kakkumyyjät Sarphatiparkissa

Tässä alkaa kohta musiikkiesitys

Ja näin kajahtaa ilmoille Wilhelmus, Hollannin kansallislaulu

Loikoilua Sarphatiparkissa (huom. Marimekko-sukat)

Oranssia sen olla pitää

Tulppaanit vielä viimeisillään

Kiertelimme eilen Tonyn kanssa De Pijp-alueella ja päädyimme puoleksi päiväksi relaamaan Sarphati-puistoon. Lämmintä riitti ja aurinkoa. Tunnelma oli varsin rauhallinen, vaikka ympärillä oli satoja ihmisiä myymässä jos jonkinlaista rojua. Kuningattarenpäivänä kuka tahansa saa mennä kadulle myymään mitä vain roinaa, tai tienaamaan rahaa vaikkapa musiikkiesityksellä. Nähtiinkin paljon lapsia vinguttamassa mm. viuluja.

Tänään oli tavallinen työpäivä, vapun juhlinnasta ei siis tietoakaan. Kummipojan ja tämän veljen 2-vuotissynttäreitä sentään juhlittiin äsken :-)
Uutisia ovat tietenkin hallinneet eiliset tapahtumat Apeldoornissa - joku hullu ajoi autolla suoraan väkijoukkoon. Keskustelua käydään mm. kuninkaallisen perheen turvallisuudesta ja siitä miten ja miksi tällaista voi tapahtua. Vastauksia on vaikea löytää.

Viikonloppu on aika kiireinen; huomenna konsertti Concertgebouwssa ja sunnuntaina töitä hotellilla. Mutta eiköhän sitä jossain välissä ehdi vähän relata. Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti