maanantai 11. toukokuuta 2009

Tehokasta rentoilua

Näkymä uuden kulmakuppilamme terassilta

Joo ei me olla turisteja

Vondelparkissa tarkeni makoilla vaakatasossa

Näkymä ruohonjuuritasosta

Eilen vietimme niinsanotusti tehokkaan rentoa vapaapäivää. Käytiin katsastamassa kulman takana oleva, äskettäin avattu kuppila nimeltä Canvas. Paikka sijaitsee vanhan sanomalehtitalon yläkerroksessa ja toimi aiemmin työpaikkaruokalana. Näkymä on upea, sieltä voi vaikkapa tirkistellä naapureidemme kattoterasseille sekä makuuhuoneisiin. Luulen että tästä tulee uusi kantapaikka.

Canvaksesta suuntasimme Vondelparkiin. Siellä tarkeni hyvin vaakatasossa, pystyasennossa viileä tuuli puhalsi ikävästi kaula-aukosta sisään.

Illalla loimme minulle profiilin PlayStation Homeen, hehheh. En osaa vielä edes käyttää PS-ohjainta joten en todellakaan ole (vielä) koukussa. Juoksentelin virtuaalimaailmassa päin seiniä sekä toisia hahmoja mutta mitäs pienestä! Kokeilin jo jonkinlaista pulmanratkaisutehtävää ja se oli kyllä ihan hauskaa.

Tänään käväisin kukkatorilla hakemassa lisää kasveja parvekkeelle. Nyt on vielä haettava lisää multaa ja sitten vain parvekehommiin!

2 kommenttia:

 1. Hei! Teen opinnäytetyötä Euroopan eri maiden täytekakuista ja tarvitsisin mahdollisimman paljon tietoa perinteisistä täytekakuista. Netistä tietoa löytyy hyvin vähän, joten kaikki tieto on hyödyksi!
  Millaisia täytekakkuja siellä Hollannissa syödään? Tarjotaanko syntymäpäivillä tai häissä jotakin tiettyä, perinteistä täytekakkua? :) Löytyykö Amsterdamista jotakin erityisen perinteistä täytekakkua tai sen reseptiä?
  VoiJos siulla on mitään tietoa asiasta, oisi mahtavaa jos pystyisit vastaamaan sähköpostiini..
  mestattua.teuraslihaa (ät) gmail.com

  ~Insanity/ decapitated

  VastaaPoista
 2. Yo! Onpas sulla herkullinen opinnäytetyön aihe ja mielenkiintoinen osoite! Täällä ei juuri syödä täytekakkuja, enemmänkin "piiraita" (=vlaai). Laitan meiliä ja pari linkkiä tulemaan!

  VastaaPoista