torstai 12. marraskuuta 2009

Ärrin purrin ja heikun keikun

Maanantai

Nukuttaa koko päivän. Kauhean harmaata on ihan kaikki.
Orkesteriharjoitukset alkavat. Paikalla on paljon Tärkeitä Henkilöitä, onneksi ei tarvitse pyöriä siellä sen kummemmin päivystämässä.
Ostan illalla kaupasta sitruunan ihan sen takia että se on niin pirteän keltainen. Kyytipojaksi löytyy sitruunateepusseja.

Tiistai

Hernettä tunkee nenään. Päätän jättää työpaikan kerroksen yhteiskeittiön siivoamatta yhden päivän ajaksi ja katsoa mitä tapahtuu. Tajuan että olen ainoa joka siellä siivoaa ja raivaa.
Mikään ei ole hyvin ja kaikki ärsyttää.
Pysykää kaukana!

Keskiviikko

Työpaikan keittiössä on aamulla kauhea kaaos. Otan kännyllä kuvan ja lähetän sen sähköpostitse kerroksen kaikille työntekijöille ystävällisen kehoituksen kera tyyliin jokainen siivotkoon omat sotkunsa. Kiitos yhteistyöstä!
Säveltäjä katoaa, Belgian radio on pulassa koska ei saakaan haastattelua.
Enää ei jaksa nauraa alakerran aulassa jatkuvasti kiekuvalle kukolle.

Torstai

Keittiö on pysynyt siistinä jo toista päivää. Näin tänään jopa erään miespuolisen työntekijän tyhjentämässä astianpesukonetta ja toinen kollega laittoi kuppinsa ihan itse koneeseen!
Iltapäivällä paistaa aurinko, mikä ihme!
Säveltäjä löytyy, ei edes tiennyt olevansa kateissa.
Illalla pyöräilen keskustan kauneushoitolaan kasvojenpuhdistukseen (au!) ja jään mottiin huutavien palo- ja poliisiautojen väliin. Jossain oli jotain hastunut, en mennyt onnettomuusturistiksi.
Illalla on puhdas olo, hoitolasta tarttuu mukaan vielä yksi upea puhdistustuote jonka ansiosta tulen tietenkin näyttämään aivan fantastiselta.
Blogger temppuilee, Service Unavailable, Error.

Can't f***ing wait mitä loppuviikko tuo tullessaan. Eikä kyseessä ole edes pms-viikko, eikä during- tai post-ms-viikkokaan! Valoa kohti ollaan kuitenkin menossa joten häntä vain pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti