tiistai 24. marraskuuta 2009

Kohta

Kohta on torstai ja silloin tulevat Leena ja Aatu! Vähän piristystä tähän arjen harmauteen. Täällä on niin harmaata kuin vain voi olla, ja tuulee niin kovaa että lähtee tukka päästä. Suunnitelmissa on varmaankin shoppailua (Leenan tuntien, hihhihhih), syömistä ja kaupungilla kierteltyä. Mahdollisesti mennään myös Van Goghin museoon.

Kuvitelkaa että ensi viikolla on jo joulukuu, uskomatonta. Justhan se oli kesä... Mutta hyvä vain, sitten saa avata Fazerin joulukalenterin ekan luukun, nam!

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kuulumisiasi on mukava seurata ja nyt oli pakko kirjoittaa kun kerroit lukevasi Stieg Larssonin kakkosta etkä malta jättää kesken....
  Olen vähän samassa tilanteessa, ykkönen on luettu ja kakkonen ja kolmonen odottamassa mutta kun olen äitiyslomalla ja pienet kahdeksan kuukautta vanhat pojankoltiaiset pitävät niin kiireisinä ettei ehdi lukemaan. Ja tiedän että kun kirjan aloitan, keskeytykset ovat tuskaa, tästä syystä en ole "uskaltanut" vielä aloittamaankaan. Ehkäpä sitten joululomalla kun mieskin olisi kotona, toivotaan näin :)

  Oikein mukavaa joulunodotusta sinulle!
  Pia

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! :-)
  Mulla on viimeiset sivut meneillään kakkoskirjasta, jännittävää! On tällä viikolla jääneet melkein yöunet vähiin.
  Mukavaa joulunodotusta myös sinulle!

  VastaaPoista