lauantai 22. toukokuuta 2010

Puistopäivä

Tästä portista mentiin sisään (ihan Ruotsin värit)

Mikä ihana rauha. Naapureina vain kaksi sorsaherraa.

Musta joutsen

Nämä puut näyttävät varmasti pelottavalta pimeässä

Pyöräilimme tänään iltapäivällä vartin päässä sijaitsevaan Amstel-puistoon. Lämmin auringonpaiste, rauha ja hiljaisuus. No, tai ainakin melkein, taustalla kuului kyllä moottoritien kohina. Mikä autuus olla hetki poissa ihmisruuhkasta ja turisteista.

Meillä on nyt kaksi päivää kesä. Maanantaina taas viilenee ennustuksen mukaan. Huomenna menen Hilversumiin kannustamaan Anne-Maria - Hilversumissa on avoimet ateljeepäivät ja Anne-Mari esittelee siellä taideteoksiaan. Tapaan samalla myös pari muuta kaveria joten mukava päivä on tiedossa.

Maanantai on täällä vapaapäivä, toinen helluntaipäivä. Minä olen tosin töissä: matkustan iltapäivällä Eindhoveniin lastenkonsertin vuoksi. Toivottavasti ei mene koko päivää. Minun tehtäväni on lähinnä avustaa muusikoita mini-lavastuksen rakentamisessa ja purkamisessa ja toimia orkesterin yhteyshenkilönä. Ja ratkaista mahdollisesti syntyvät ongelmat.

Ensi viikko on varsinainen sillisalaatti: konsertti tiistai-iltana (iik mitä laitan päälle), torstaina vapaata, lauantaina lastenkonsertteja. Vaihtelu virkistää, sanoi emäntä kun kissalla pöytää pyyhki.

2 kommenttia:

  1. IHANA puisto!

    Minä rakastan luontoa ja kesäisin puistot ovat todella lähellä sydäntä!

    VastaaPoista
  2. Totta, ja epätavallisen rauhallinen puisto ollakseen Amsterdamissa! Siellä makoiltiin eilenkin.

    VastaaPoista