keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joululomalla

Kävimme pisteessä A nimeltä Marche-en-Famenne

Palasimme tänään minilomalta Belgiasta. Söimme hyvin, luimme, nukuimme, talsimme ympäri nättiä pikku kaupunkia, saunoimme hotellin saunassa.

Höpöilyä kaupan ikkunakoristeen kanssa: Here, kitty kitty...
Omenanvihreä vuokra-automme (Tonyn mielestä puke-green)

Löysimme mukavan pubin takkoineen. Takan edestä puuttui vain kuorsaava koira (tai kissa).

Vuokra-auton kanssa sujui (väristä ja granny-mallista huolimatta) ihan mukavasti, vaikka antoivat meille taas paljon suuremman auton kuin mitä oltiin varattu. Tämä yksilö sattui vielä olemaan oikea bensasyöppö :-(

Mutta kyllä matkalla oli hauskaakin. Hihittelimme mennen tullen hauskoille paikannimille, siis englanninkielisen korvaan hauskankuuloisille, kuten: Sinsin, Aye, Emptinne, Champion, Beez, Jezus-Eik ja Méan.Hotellihuoneen ikkunasta

Olisin mielellään viipynyt reissussa pitempäänkin, mutta huomenna on edessä paluu arkeen ja töihin. No, onneksi kohta on taas viikonloppu!

6 kommenttia:

 1. Kivoja paikkoja tosiaan:P

  KIva miniloma taisi olla
  ja rentouttava;)

  Toivotan jo hyvää uutta vuotta sinnekin
  ootkos Damissa?
  Mä taidan olla:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Jamelia - Oli tosiaan mukavan rentouttavaa :-) Täällä ollaan Damissa, aattona tod.näk. kotona tai kaverin luona, ei suurempia bileitä ;-D Ja hyvää uutta vuotta jo sullekin!

  VastaaPoista
 3. Olipas söpö kaupunki. Onnekkaita te, jotka asutte siellä Euroopan sydämessä ja voitte helposti hypellä maasta toiseen minilomia pitämään:). Kelpais meillekin.

  VastaaPoista
 4. Mine - Kyllä olisi mukava matkustella useamminkin, välimatkat on lyhyet Saksaan ja Belgiaan, ja Brittein saarillekin. Vain lottovoitto puuttuu ;-)

  VastaaPoista
 5. Sama vika. Tosin jos voittais, ei tarvis ees tyytyä minilomiin lähellä, vaan sitten olisi maailma auki rahan puolesta.... Luulen vaan, että sitten matkan iloista puuttuisi se "arjen luksus" elemetti, joka siitä köyhälle nyt tulee...

  VastaaPoista
 6. Mine - Totta puhut. Nyt tuollaista parin yön minilomaakin odottaa kuin kuuta nousevaa. Ja lyhytkin pako arjesta todellakin tuntuu luksukselta :-)

  VastaaPoista