sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Harjoitus ennen konserttia

Nyt on takana kaksi konserttia mezzosopraano Christianne Stotijnin kanssa - perjantaina Amsterdamissa ja eilen Tilburgissa (kuvat Tilburgista). Konsertin ohjelma sopi tällä kertaa hyvin moneen makuun: ensin muutama Debussyn pianokappale sovitettuna jousiorkesterille (!), sitten dramaattisia Kuoleman lauluja ja tansseja (Modest Musorgski) sovitettuna mezzosopraanolle ja orkesterille. Tauon jälkeen varsin tuntemattoman Mieczyslaw Weinbergin kaunis Concertino viululle ja jousiorkesterille ja lopuksi Šostakovitšin Kamarisinfonia op. 118a. Tuossa viimeisessä biisissä soittivat niin lujaa että oli melkein korvatulpat tarpeen, haha!


Perjantain konsertti-ilta oli tosi mukava jo siitäkin syystä, että Punaisen Ristin kaverini Matti vaimoineen oli mukana. Tutustuivat ensimmäistä kertaa Sinfoniettaan sekä Muziekgebouw:n ja kokemus oli erittäin positiivinen.


Eilen oli sitten ihan viittä vaille että jätin lähtemättä Tilburgiin, niin olin reporankana nuhasta. Lähdin kuitenkin ja hyvinhän tuo ilta loppujen lopuksi sujui, rauhallisesti. Napsin muutamia kuvia salista ja erikoisesta valaistuksesta. Tilburgissa tykätään väreistä!


Aplodeja, aplodeja!

Tänään meillä on otettu aurinkoa ja syöty suklaamunia (yliannostus..). Sen kummempia pääsiäissuunnitelmia ei olekaan, aion vain lepäillä ja parantua. Kissa ja Tony pitävät seuraa sohvalla.


Ja ai niin - hyvin ehtivät ne mininarsissit pääsiäiseksi!

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää tuo konserttisali ja myös ohjelma hyvä:) Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava konserttisali on tuo ja hyvä akustiikka. Sinne myös hyvää pääsiäistä!

      Poista