maanantai 8. lokakuuta 2012

Ympyrällinen kissaa


Tänään oli aika hyvä maanantai! Pidettiin lystiä työkavereiden kanssa meidän kanahäkissä (=toimistohuone), löysin itselleni assistentin joka aloittaa jo keskiviikkona, kävin joogassa ja katsoin jaksollisen Paluumuuttajia. Ja äsken vielä hihittelin näille kissarullille - naapurin katti kävi meillä viikonloppuna päiväunilla talon pehmeimmän viltin päällä. Onko tuo muka mukava asento nukkua?

Nyt vielä jakso The Good Wifea ja sitten nukkumaan - huomenna on pitkä päivä, illalla konsertti Tilburgissa. Eli huomenna ollaan on the road, pitkästä aikaa!

8 kommenttia:

 1. Kissamandala:). Turvallisia työmatkoja. Mekin katsotaan Good Wifea, pitääpä katsoa mikä tuo paluumuuttaja on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin mandala :-D Kiitos vain, minulla yksi konsertti nyt takana, toinen edessä. Onneksi ei tarttee joka konserttiin ehtiä. Paluumuuttajia suosittelen. Joka viikko on tippa linssissä ja hymy huulessa sitä katsoessa.

   Poista
 2. Voi ei, miten söpö! Olen kyllä vähän kade siitä, miten teillä käy kissavieraita, mutta meillä ei enää :( Hyvä teille silti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille ei siis vielä löytynyt uutta kissavierasta? Harmi!! Peukut pystyyn että sellainen tepastelee joku päivä häntä pystyssä sisälle ja tekee selkoa teidän hiirinaapureista...

   Poista
 3. Kiitos Paluumuuttaja-vinkistä!!! Ihanaa pohjoiskarjalan murretta!

  Ja ihana kisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä sarja, tänä iltana taas!
   Kissa on valitettavasti edelleen kateissa :-(

   Poista