tiistai 19. marraskuuta 2013

Maalia ja laminaattia

Nyt ovat seinät saaneet kerroksen maalia ja betonilattia on peitetty laminaatilla. Lattialistat vielä puuttuu. Remonttireiskat ovat ahkeroineet uudella asunnolla, muutto on ensi viikolla (apua!).


Nykyinen asunto alkaa näyttää lohduttomalta; seinät ovat autiot, hyllyt tyhjät. Pakkausta on vielä vaikka millä mitalla, ei sitten yhtään huvittaisi. Onneksi perheen miehet ovat ahkeria pakkaajia... Moni muukin asia on vielä kesken - verhojen hankinta, lamput, matot. Kohta helpottaa sen verran että asutaan yhdessä asunnossa, eikä tarvitse poukkoilla paikasta toiseen viemässä tai hakemassa tavaroita.

Yhtä poukkoilua on tämä elämä tällä hetkellä, niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Eilen sentään rauhoituin joogassa ja lopuksi saatiin kuulla tämä Jeff Buckleyn cover-versio Hallelujah-biisistä. Buckley kuoli vain 30-vuotiaana, hukkui uintiretkellä. Onneksi jäi sentään musiikki. Peace.
6 kommenttia:

 1. Uudessa kodissa näyttää ihanalta! Muuttaminen on kyllä kamalan ihanaa ;-) Tsemppiä loppurutistukseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vielä reilu viikko, iik! Mukavaa torstaita :)

   Poista
 2. Siistiltä näyttää uusi asunto. Toivottavasti muutto ei vie liiaksi voimia!

  Ja jos saa toivoa: lisää kuvia Amsterdamista. Ne on mun mielestä hurjan kiinnostavia: voi yrittää bongailla tuttuja paikkoja. Siin sitten kun muutolta ehdit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa toivoa, ilman muuta! Kiitos vinkistä! Yritän ottaa tässä lähiaikoina uusia kuvia ja laittaa tänne :) Tuntuu vain että elämä on nyt yhtä muuttolaatikkoa ja marraskuun pimeyttä - kunhan tästä valkenee niin otan kameran käteen :D
   Ja muuten, Fifi (http://fifingradu.blogspot.nl/) kävi täällä viime viikolla ja hänen blogistaan löytyy Amsterdamin kuvia!

   Poista
 3. Upea Laminaattilattia! Hyvä ratkaisu! Betonilattia saa olla piilossa. ;) Onnea uuteen Kotiin teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Laminaatti oli hyvä valinta, siistin näköinen ja helppo pestä!

   Poista