keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tammikuun kuulumisia

No nyt, viimeinkin. Aika korkata vuosi 2014 täällä blogissakin!
Oma elämä on ollut viime viikot pausella töiden takia, nyt taitaa olla eka vapaapäivä pariin viikkoon. Orkesteri oli ja on edelleen kiertueella hollantilaisen De Dijk-bändin kanssa. De Dijk on vähän niinkuin Hollannin Rolling Stones tai sinne päin? Musiikkityyli on rock- ja blues-vaikutteista ja on sinne ohjelmaan laitettu muutama klassinenkin biisi väliin.


Kuulin konsertin viisi kertaa, eilen viimeksi ja kyllä siellä vielä jalka vipatti mukana. Nyt kyllä keskityn jo ihan mielellään toimistohommiin sekä lähenevään Euroopan kiertueeseen (12 konserttia kuudessa maassa), minne minäkin lähden muutamaksi päiväksi mukaan. Tässä alla lyhyt filmi tulevasta. Ai niin, kiertueen amerikkalainen solisti näyttää ihan Eric Forresterilta ;D

Kotonakin on jännää. Tony on lähdössä piakkoin, todennäköisesti ensi viikolla, Venäjälle töihin. Kolmeksi kuukaudeksi. Joo no on kai se parempi kuin työttömänä olo mutta kolme kuukautta on aika pitkä aika!
Tällaista täällä tänään. Odotellaan viikonloppua ja sitä että olisi enemmän vapaa-aikaa!

2 kommenttia:

  1. Kolme kuukautta on kyllä pitkä aika, mutta se voi olla myös mukavaa vaihtelua suhteelle. Kirjoittaa vaikka rakkauskirjeitä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta juu. Me ei olla tosiaan ehditty kyllästyä toisiimme kun Tony on yleensä aina viikot poissa töiden takia. Nyt sitten vähän pidemmän aikaa. Mutta eiköhän se aika mene ihan nopeasti, toivottavasti!

      Poista