sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Sunnuntaina


Sunnuntait ovat sitten pitkiä päiviä. Kolme viikkoa on kulunut Tonyn lähdöstä; muuten on sujunut ihan ookoo mutta sunnuntaisin on kyllä ollut vähän tylsää. Tulevien kolmen sunnuntain "ongelma" on tosin jo ratkaistu: olen töissä.

Tänään paistoi aurinko joten lähdin pienelle pyörälenkille täällä Noordissa. Meidän asunnon ikkunoista näkyy lähinnä kerrostaloja ja ostoskeskus (ihan nätin näköistä pimeän aikaan), mutta jo parin minuutin pyörämatkan päästä löytyy onneksi puistontynkää ja vihreää ns. luontoa. Ja vettä. Joka puolella on jos jonkinmoista rapakkoa, lampea, kanavaa ja puroa. Ei mitään kauniisti virtaavaa vettä, mutta kuitenkin. 
Jo pian poljin Nieuwendammerdijkillä, padolla. Jos tulette Amsterdamiin, niin vuokratkaa pyörä ja käykää katsomassa, niin nättiä siellä oli. Pikkuisia taloja vieri vieressä kuin vanhassa kalastajakylässä.Tämä sininen mökki olisi myytävänä. Piti heti kotiin tultua käydä netistä urkkimassa lisätietoja - ihan pikkurahalla ei sininen 120 neliön koti lähde, hintapyyntö on 650 000 €.
Kuvat täältä

No, ehkä minä jatkan sittenkin haaveilua omasta talosta Skotlannissa Amsterdamin sijaan. Eikä se lottovoittokaan olisi pahitteeksi!4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä ku kevät jo noin pitkällä. Toivottavasti aurinko tekis come backin myös Suomeen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli tosi keväinen ja aurinkoinen päivä, tuuli vain hieman viileä. Tänään sitten sataa!

   Poista
 2. Kauniin kevaiselta nayttaa, itsekin kavin juuri pihalla kuvaamassa ihan pian kukkivia narsisseja. Kevatta kohti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun kevät tulee vaikka talvi jäikin välistä!

   Poista