maanantai 1. joulukuuta 2008

Uutta ja vanhaa

Eilen oltiin Tonyn kanssa kuuntelemassa Kanen keikkaa Heineken Music Hallissa. Ihan kivaa - ei se nyt mikään lempibändi ole, sellainen U2:n hollantilainen kopio, mutta ihan muikeaa mussiikkia. Ja onhan se laulaja ihan komee, kyllä sitä kelpaa katella.

Orkesterihommat on nyt virallisesti ohitse, perjantaina oli viimeinen työpäivä. Menen vielä toimistolle kahtena päivänä tässä joulukuun aikana kuten aiemmin sovittiin. Pomo soitti eilen että olisi niin kätevää jos tulisit maanantaina toimistolle, se on sinun seuraajasi ensimmäinen työpäivä. Niin varmasti olisi kätevää mutta mulla on vapaapäivä. Sorry vain. Menen sinne vain "vaihtopäivinä" eli silloin kuin uudelle pomolle sopii. Sen minun seuraajan olisi voinut etsiä vähän aiemmin.
Kovin paljoa en vanhaa työpaikkaa varmaankaan jää kaipaamaan. Perjantaina oli taas sellainen reilun 13 tunnin työpäivä että siinä vain laski minuutteja kotiinpääsyyn. Soitettiin konsertti sairaalassa Bredassa, kaikki meni ihan putkeen mutta matkustukseen (lue: ruuhkassa istumiseen) ja tavaroiden raahaukseen kului kauheasti aikaa. Mutta se on nyt mennyttä elämää.

Tänään nautin vapaapäivästä: käyn salaisilla jouluostoksilla (tontut liikkuu jo!), neulon, virkkaan, laitan ruokaa ja menen steppiin ja saunaan. Että näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti