maanantai 12. heinäkuuta 2010

Ei sittenkään

Helteinen ja auringonpaahtama Rembrandtplein muutama tunti ennen pelin alkua

Paras joukkue voittakoon - ja anna sen olla Hollanti! Näin kippistimme toiveikkaina pelin alkaessa. Melkein 120 minuuttia hikeä ja kynsien puremista - ja parempi joukkue todella voitti, Hollanti kunnostautui komeasti keltaisten korttien keräilyssä, mahtuipa joukkoon yksi punainenkin.

Terassit täyttyivät kovaa vauhtia iltapäivän mittaan

Näin iloisilta näytettiin ennen peliä

Mutta ei niin ei. Kättelimme ja onnittelimme baarin espanjalaiset fanit ja poistuimme apeina takavasemmalle. Kotiin pyöräiltiin hiljaisena yhdessä satojen muiden oranssipaitojen kanssa, ei soinut enää autojen torvet eikä vuvuzelat. Yöllä oli aivan hiirenhiljaista. Tämä taisi olla once in a lifetime-tilaisuus, liekö Hollannin seuraavaan MM-finaaliin taas 32 vuotta.

Mutta lisää jalkapalloa on tulossa: hollanninsuomalaisille tiedoksi, että jalkapallon EM-karsinnat alkavat pian ja 7. syyskuuta Suomi pelaa Rotterdamissa Hollantia vastaan! Mietimme tässä lippujen hankkimista.

Nyt on aika palata loma-arkeen ja pakkaamaan. Helle jatkuu vielä hetken, iltapäiväksi on luvattu rankkoja sade- ja ukkoskuuroja. Pian on edessä Suomeen siirtyminen, helteet taisivat mennä jo edeltä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Niin harmi kun hollanti ei voittanutkaan :( Miehen suosikkijoukkue...! Itsekkin katsoin viimeisen erän :D
    Ihastuin Amsterdamiin viime kesänä siellä vieraillessani ja uusi matka on taas edessä ensi vuoden puolella, jee <3

    VastaaPoista
  2. Tosi harmi oli!
    Amsterdam on tosiaan kaunis kaupunki, varsinkin kesällä. Kanavissa ja kanavataloissa on jotain taikaa :-)

    VastaaPoista