perjantai 9. heinäkuuta 2010

Ihana kesä!

Olimme eilen kaveriporukalla Marco Borsaton konsertissa Amsterdamin Westerparkissa. Borsato on 43-vuotias hollantilainen poplaulaja ja tunnettu lähinnä Hollannissa monista Top 10-hiteistään, kuten Dromen zijn bedrog, Binnen ja Rood. Itse asiassa lähes kaikki keikan aikana soitetut biisit olivat ainakin etäisesti tuttuja radiosta. En ole mikään varsinainen fani, mutta satuin saamaan lipun kaverin kautta joten mikäs siinä oli viettää ilta nederpopin tahtiin!

Me Suomi-tytöt pistettiin jalalla koreasti

Ilta ei olisi sään puolesta voinut täydellisempi: lämmin auringonpaiste ja kesäinen tuulenvire

Puistossa oli paikalla noin 17000 kuulijaa. Tilaa oli kuitenkin sopivasti ja tunnelma oli rauhallinen.

Keikka oli ihan ookoo, soittivat ehkä vähän liian monta nyyhkyballadia - toisaalta niistä Borsato taitaa olla parhaiten tunnettu. Yleisö tuntui tykkäävän, mitään megabile-tunnelmaa ei kuitenkaan ollut kuten Musen ja Scissor Sistersin keikoilla. Ja meillä oli mukavaa - onni on lämmin kesä ja ystävät!

Aloitin tänään tämän kesän ensimmäisen lomani ja tein nyt keskiviikkona viime hetken lomasuunnitelmia: varasin lentolipun Suomeen! Lähden alkuviikosta kotikonnuille lyhyelle visiitille, kivaa! Toivottavasti säät suosivat ja pääsen pulahtamaan järveen!

Sitä ennen kuitenkin vielä jalkapalloa eli sunnuntain finaali. Media pursuaa oranje-uutisia ja Amsterdamin kaupunki suunnittelee suurta juhlaa ensi tiistaille, voittipa Hollanti maailmanmestaruuden tai ei. Ja Amsterdamiin on tulossa arviolta miljoona juhlijaa... uuh. Ei haittaa jos ne bileet jäävät väliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti