sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Finaalista finaaliin

Aamun ykkösuutinen Telegraafin nettisivulla

Euroviisut olivat ja menivät. Yöllä paljastui että Hollanti oli jäänyt kisan hännänhuipuksi (uutinen yllä) - no, tässä voi kai lohduttaa hollantilaisia sillä että me suomalaiset tiedämme miltä se tuntuu.

Azerbaidzanin voittajabiisi oli jotain ihan typerää tunnelmointia ja se Barbie veti koko biisin nuotin vierestä, uuh! Onnea vain Azerbaidzanille ensi vuoden kisojen järjestämiseen. Mahtavat jo kolkutella EBU:n ovella lakki kourassa? Pääkaupunki Bakussa kun ei kuulemma ole edes tarpeeksi majoitustilaa. Viisujen nimen voisi samalla muutta Euraasia-viisuiksi, eivätkö nuo Kaukasian maat kuulu enemmän Aasiaan kuin Eurooppaan? No anyway, terveiset vaan sinne Iranin naapuriin, jään mielenkiinnolla odottelemaan ensi vuoden juhlia.

***

Täällä Amsterdamissa on tällä hetkellä erittäin hiljaista. Äsken tosin kuului mieletön JEE-remakka ympäröivistä asunnoista - syynä oli Ajaxin maali parhaillaan menossa olevassa jalkapallopelissä Ajaxin ja Twenten välillä. Peli on Hollannin liigan finaali ja se käydään tuossa parin kilometrin päässä sijaitsevassa Amsterdam Arenassa.

Meillä puolestaan keskitytään jo illan jääkiekko-otteluun. Nyt on kaikki sormet, varpaat ja hännät pystyssä Suomen puolesta! Go Finland!

2 kommenttia:

  1. Illan ottelua täälläkin odotellaan, kisastudio valmiina =)...
    Itsekin olen ollut joskus Ajaxin Hollannin mestaruutta seuraamassa paikanpäällä ja after partyt oli kyllä vertaansa vailla...

    VastaaPoista
  2. Täällä oli eilen aivan tajuton meininki Ajaxin voiton jälkeen, ihan kuin Kuningattarenpäivänä!!

    VastaaPoista