lauantai 14. toukokuuta 2011

Kotikatsomossa

Semifinaalikatsojaiset

Blogissa on ollut hiljaista, mutta muuten ei. Jopa töissäkin on säpinää tulevien konserttien takia.

Tiistaina ja torstaina meillä vietettiin jo perinteeksi muodostuneita Euroviisukatsojaisia. Torstaina meitä oli paikalla reilu kymmenkunta ja tunnelma katossa ;-D Tiivistä keskittymistä ja naurunremakkaa ja mukana laulamista. Esiintyjien tasossa oli (luonnollisesti) paljon toivomisen varaa mutta eipä tuo haitannut, hauskaa oli. Tänä iltana aion myös napittaa telkun ääressä.

Jääkiekon MM-kisoista olin vähän ulalla keskiviikkoon saakka - silloin alkoi ilmeisesti toivo heräillä finaalipaikasta. Kaverit kutsuivat eilen mukaansa katsomaan peliä, mutten jaksanut lähteä töiden jälkeen minnekään. Jossain vaiheessa iltaa alkoi kuitenkin penkkiurheilijaa syyhyttää ja niin se oli etsittävä toimiva nettikanava (oli aika homma, kaikki tukossa!) ja seurattava ratkaisun hetkiä silmät kiiluen.

Ja voi sitä riemua jokaisen maalin kohdalla! Hurraa! Huomenna liitymme luultavasti kavereiden kisakatsomoon ja pidämme peukut ja hännät pystyssä!

Iloista tuplafinaaliviikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Minultakin on jäänyt tuo jääkiekkon seuraaminen vähille. Täytyy käydä läpi meidän lukemattomat urhielukanavat, jos vaikka näykyisi ihan kotisohvalta tuo huominen ottelu.

    Mukavaa Viisuiltaa! Olta korvatulpat mukaan, jos käy Jedwardien kuutelu liian koville.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että näkyy :-)

    Ei se Jedwardien esitys pahimmasta päästä ollut! Kauheimpia olivat ne Barbin näköiset typykät jotka vetivät biisit komeasti nuotin vierestä. Olivat erehdyksessä Euroviisuissa jonkun muotiohjelman sijaan? ;-D

    VastaaPoista