sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Juhlaviikonloppu

Tämä viikonloppu oli varsin juhlava. Perjantaina seurasin vaivihkaa netistä kuninkaallisia häitä töiden lomassa. Morsian oli todella kaunis mutta puvusta en oikein vakuuttunut, odotin jotenkin ylväämpää asua - en oikein tykännyt pitsiyläosasta ja tötterömäisestä rintavarustuksesta! Mutta juu, makuasia tietenkin, muuten häät vaikuttivat varsin satumaisilta!

Töiden jälkeen matkustin junalla pieneen kyläpahaseen Utrechtin eteläpuolella. Tony on siellä viikot töissä ja päätimme viettää vaihteeksi viikonlopun siellä.

Illalla näimme sattumalta Top Gearin jakson jossa James May vieraili Suomessa. Hän pääsi mm. Mika Häkkisen kyytiin ja opastettavaksi.
Jamesilta opimme tällä kertaa kuolemattoman sanonnan If you want to win, employ a Finn! Voitte kuvitella että otimme sanonnan saman tien käyttöön, haha! Se taitaa kuulua samaan kategoriaan sloganeiden If you ain't Dutch, you ain't much ja You only wish you were Irish kanssa, hehhehhee...

Lauantaina vietettiin Hollannissa Kuningattarenpäivää. Meidän osaltamme päivä oli todella rauhallinen - tuppukylässä päivää ei juurikaan juhlistettu! Taisimme olla paikan ainoat ulkomaalaiset ja samalla ainoat joilla oli yllä oranssit paidat - meitä jopa tuijoteltiin kun kävimme iltapäivällä pyöräilemässä, hih! Toista on meno suuremmissa kaupungeissa.


Palasin tänään alkuiltapäivästä Amsterdamiin ja jatkoin saman tien seuraaviin juhliin: kummipojan ja tämän veljen 4-vuotissynttäreille. Pienistä piiperoista on kasvanut reippaita ja isoja poikia!

Sää suosi ja illalla vielä grillattiin pihalla - massu on pullollaan herkkuja!
Oikein mukava ja rento viikonloppu ja hyvä irtiotto arjesta. Ja huomenna taas...töihin...

6 kommenttia:

 1. Kuulostipa mukavalta viikonlopulta. Olen kerran itse onnistunut Kuningattarenpäiväksi Amsterdamiin ja vielä hotelliin missä ikkunat vilkkaalle kadulle. Päivää edeltävä yö meni kuunnellessa rakentamisen ääniä (ikkunamme alle tehtiin esiintymislava) ja kun juhlinnan äänet seuraavana yönä hiljenivät aamuyöstä alkoi oluttölkkien lakaisuäänet. Mutta eihän sinne nukkumaan mentykään ;O)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ou jee, voin kuvitella! Amsterdamissa on ihan kauhea tungos Kuningattarenpäivänä, oli ihan virkistävää pysytellä poissa maisemista ;-D

  VastaaPoista
 3. Hyviä sanontoja olet oppinut!
  Kerro meille joskus teidän kuninkaallisesta perheestä, please.

  VastaaPoista
 4. Tuota If you want to win-sanontaa onkin nyt käytetty joka päivä, hahhah!
  Ai niin, pitää vielä muistaa kertoa se pomollekin ;-D

  Laitanpa korvan taakse tuon toiveen kuninkaallisesta perheestä, kiva idea!

  VastaaPoista
 5. Hahaa, mun pomo on Top Gearin suuri ystävä, ja juuri tuon Häkkisjakson jälkeen tuli naama virneessä kysymään että olenko kuullut tuota sanontaa :) Jostain syystä hän on nyt vakuuttunut että minussa olisi rallikuskin vikaa, vauhti kun kuulemma virtaa suonissa. Eikä ymmärtänyt lainkaan suomalaista autokoulua (täällä ajellaan kortitta ihan surutta kunhan vaan teoriakoe on saatu läpi)

  VastaaPoista
 6. Autokoulusta tuli mieleen että Hollannissa kuulema suuri osa reputtaa ajokokeessa - johtuneekohan ajo-opetuksen tasosta vai kandidaateista..?
  Tuota sanontaa kannattaa ehdottomasti viljellä ;-D

  VastaaPoista