tiistai 30. huhtikuuta 2013

Maassa on uusi kuningas!

Jännittävä ja pitkä päivä on takana, niin kuninkaallisilla kuin sohvaperunoillakin. Vallanvaihdon juhlallisuudet sujuivat mallikkaasti ilman ongelmia.

Kuningas on vihitty virkaan! (ruutukaappaus täältä)
Sää suosi, liput liehuivat, kaupungilla oli liikkeellä tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä.
Noin tunti sitten minulla ja kissalla nousivat korvat ja karvat pystyyn, kun alueen ylitse lensi yllättäen matalalla kymmenen hävittäjää - tämä oli kuninkaallisen risteilyn loppuhuipennus. Mikä meteli!!

kuva napattu Twitteristä

Muuten täällä on rauha maassa ja valtakunnassa kaikki hyvin. Huomenna paluu arkeen, edessä pitkä konserttipäivä. Sinne Suomeen hauskaa vappua!

8 kommenttia:

 1. Oli kyllä hienot juhlallisuudet
  ja niin ihanan kaunis edustava perhe saatiin Hollantiin:)

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli hieno päivä, aamusta iltaan ja jopa sääkin suosi!

   Poista
 2. Niinpä, 123 vuotta kestäneen Oranjen naisvallan jälkeen otti miespuolinen kruununperijä viran vastaan - tavallaan väliaikaisena kuninkaana. "Isi, kauanko sinulla on tarkoitus olla kuninkaana?" kuuluu kruununprinsessa Amalia jo kysyneenkin. Pikkuprinsessat ovat minun suosikkejani, varsikin tomeran tuntuinen Amalia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäret ovat kovin sieviä :) Ihmettelen vain miksi puetaan niin usein täsmälleen samanlaisiin vaatteisiin!

   Poista
 3. Isoäiti Beatrix selitti ja kertoi kuninkaalliset juhlasta lapsenlapsillensa.. Ihana hetki.. <3 Amalia on seuraava tulevana kuningatarena.. :)

  VastaaPoista
 4. Katselin sohvaperunana näitä juhlallisuuksia, ihastuttavat. Pikkiprinsessat ovat vallan hurmaavia, ja uusi kuningatar upea tyylikäs nainen. Kuningaskin on kiva :)

  VastaaPoista