tiistai 4. kesäkuuta 2013

Elämää takapihalla

Tulin tänään töistä kotiin ja takapihalla odotti tällainen näky:


Meillä oli viimeinkin lämmin, kaunis ja aurinkoinen päivä - helle vie veronsa :D


Tuo harmaa katti näytti ihan kuolleelta, mutta siitä se oli kadonnut illan mittaan.

Pihalle on ilmestynyt taas monenlaista uutta kukkaa. Yhtä ihaillen ja ihmetellen otan kaikki kukat ja oksat vastaan - asuin niin kauan pihattomassa asunnossa, että rikkaruohotkin näyttävät nyt ihanilta ;)


Näitä sormustinkukkia on paljon tuolla katujenkin varsilla. Viime kesänä kasvoivat valtavan korkeiksi, painaviksi kukkarimpsuiksi.Makuuhuoneen oven vieressä kasvaa ruusupuska, jota keväällä olevinaan typistin reilusti. Nyt puskasta on tullut entistä suurempi jossa näkyy jo muutamia nuppuja.

Eilen hain rinkan varastosta ja päässä risteilee lista pakattavista tavaroista. Muutaman päivän päästä on edessä lähtö Skotlantiin reiluksi viikoksi, siinä hyppy (lähes) tuntemattomaan. Mukaan lähtee kumpparit, vaelluskengät, lämmintä vaatetta ja avoin mieli. Toiveissa olisi raikasta tuulta, vaihtelua, omaa aikaa ja uusia tuttavuuksia. Odotan mielenkiinnolla!

3 kommenttia:

 1. IHanan vehreää pihallasi ja ei ihme että katitkin ovat ihan väsyneitä;täällä näen syöttämiäni kisuja tähän aikaan vuodesta vain iltaisin.Mukavaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kateilla kuuma tuollaisissa turkeissa ;) Kovin laiskoja olivat.
   Kiitoksia matkatoivotuksista!

   Poista
 2. Ihanan näköinen piha. Minä tiedän, etten jaksaisi hoitaa pihaa, mutta mieluusti kyllä sellaisella näin kauniina päivänä istuskelisin... Hyvää matkaa!

  VastaaPoista