lauantai 31. elokuuta 2013

Kuulumisia laidasta laitaan

Amsterdam viime keskiviikkona

Tervehdys pitkästä aikaa! Blogi on jäänyt päivittämättä kun on ollut niin kiirettä että hyvä että olen itse (itseni) perässä pysynyt!

Hyviä ja huonoja kuulumisia on tällä kertaa, aloitan niistä huonoista ensin. Tonyn työt loppuivat viime viikolla, kovasti lupailevat että parin viikon päästä alkaa taas. Se lupaus on tosin kuultu niin monta kertaa aiemminkin, että ei sitä oikein tosissaan jaksa ottaa. Toivossa on tosin hyvä elää, eikös se niin mene. Tony lähti tänään Pohjois-Irlantiin vajaaksi pariksi viikoksi, käy sitten moikkaamassa perhettä ja ystäviä kun kerta on aikaa.

Asuntoasiassa iskettiin viimeinen naula arkkuun tällä viikolla. Tämä kämppä on nyt myyty ja meille tulee lähtö joulukuun alussa. Siinä sitä stressiä kerrakseen ja huolta ja harmia. Mutta ei tämän takia yöunia ole menetetty, kyllä se meille koti löytyy vielä jostain. Enemmän ottaa pattiin se hemmetin pakkaus... ja purkaminen. Minulle kun jo matkalaukun pakkaaminen on erittäin vastenmielistä hommaa. Mutta tässä se on taas hyvä tilaisuus käydä tavaroita läpi ja laittaa joutava roju kiertoon...


Huonojen uutisten vastapainoksi on viime viikoissa onneksi ollut paljon iloa ja riemuakin. Pari viikkoa sitten kävin moikkaamassa kummipoikaa ja tapasin samalla perheen uudet jäsenet: pikkuiset kissanpennut Lizzyn ja Tomin!


Mitä suloisia karvapalloja! Tuntikaupalla voisi seurata (kissa)lasten leikkiä :D

Tällä viikolla kävi mukava onnenpotku oopperalipun muodossa. Ystävä pyysi seuraksi Wagnerin Siegfried-oopperan kenraaliharjoitukseen ja minähän menin. Tämä oli jatkoa sille keväiselle Valkyyrialle, tarussa Nibelungin Sormus. Me nautittiin! Vaikka olihan se kaikki aika yliampuvaa (orkesterissa esim. 16 ykkösviulua ja kuusi harppua!) ja ylidramaattista, ja ooppera kesti taukoineen 5 ja puoli tuntia. Elämys!

Siegfriedin lavastus
Vapaaehtoistyö on myös lähtenyt mukavasti käyntiin. Viime viikkoina olin kaksi kertaa mukana ensiapujoukoissa; ensin teatterifestivaalilla ja viime maanantaina yliopisto-opiskelijoiden tutustumisbileissä. Mitään suurempia haavereita ei sattunut, teatterifestarilla sain tosin putsata kuin liukuhihnalta haavoja ja leikata metritolkulla laastaria :)

Tänä viikonloppuna olen ihan oman orkesterin hommissa Uitmarktilla (=kulttuurikauden avajaiset). Tänään ja huomenna meillä on lastenkonsertteja vanhassa teatterissa. Tunnelma katossa! :D


Vielä yksi kiva juttu on se, että lähden ensi viikolla lyhyelle visiitille Tonyn luo Pohjois-Irlantiin. Pikku breikki.
Välillä kun olisi kiva tehdä niinkuin tuo naapurin katti ja käydä päiväksi kerälle pihapenkille. (Kuvitteellinen) Häntä siihen viereen ja tassut sievästi käperrettynä leuan alle. Ei stressiä tai huolia ja ruokakin ilmestyy kuin itsestään nenän eteen!


4 kommenttia:

 1. Voi harmi, toivottavasti työasiat selviää. Ja muutto on kauhukuvana täälläkin mielessä. Mietit sitten vain teidän tavarat kertaa kolme! Ja kellaria en uskalla mennä edes katsomaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin tosiaan isompi ja jännempi muutto edessä! Eiköhän oteta vain syvä sisäänhengitys ja päätetään että kaikki tulee sujumaan oikein hyvin :)

   Poista
 2. No voi tuon työaisian kanssa. Valitettavasti aivan liian tuttua. Muuttaminen ei ole mukavaa, mutta kuten sanoit pääset romusta eroon. Olen yrittänyt heittää romua roskiin, vaikka emme ole minnekkään muuttamassa, mutta jostain sitä aina vaan kertyy lisää ja lisää. Ps.Et sitten ehdi tänne etelään käymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työasiat ovat turhauttavia ja vievät paljon energiaa :( Onneksi teillä on siellä asiat paremmin!
   Taas jää reissulla valitettavasti etelä väliin. Olen siellä vain muutaman yön ja liikumme akselilla Belfast-Doagh-Antrim-Omagh. Vielä on vähän epäselvää miten ehtii joka paikkaan ilman stressiä :O

   Poista