keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kissa ja Damista Damiin

Elviksestä eli naapurin kissasta sitä on sitten paljon iloa. Aamuisin se on usein kyttäysasemissa pihalla - pyörän tai mopon päältä on hyvä tarkkailla näkyykö perivihollisia eli harmaa-valkoista luihua kissaa tai pikimustaa pantterikissaa.Elvis ei paljoa puhu, maukuu vain tositilanteessa ja silloin sitä ääntä lähteekin. Piha raikaa vihollisten kohdatessa. Joskus menen avuksi jos on meidän piha kyseessä, silloin saa vihollinen pullosta pläjäyksen kylmää vettä niskaan.

***

Viime sunnuntaina olin taas vapaaehtoisena ensiapujoukoissa, tällä kertaa tien varressa. Päivystimme Dam tot Dam-loopin eli Damilta Damille-juoksun osallistujia. Aamulla 16 kilometrin reitillä olivat ensin vuorossa pyöräilijät ja klo 11 alkaen juoksijat. Matka alkoi Amsterdamista ja päättyi viereiseen Zaandamiin - Damista Damiin siis :).

Meidän päivystyspisteessä ei ollut kiirettä, kuulimme kyllä myöhemmin (ja luin lehdestä) että yhteensä 14 juoksijaa oli saanut ambulanssikyydin sairaalaan. Lämmin ja kostea ilma teki ilmeisesti monelle tepposet. Muutaman viikon päästä on sitten seuraava päivystysvuoro soutukilpailussa.

Jos muuten muistatte niin pitäkää tulevana lauantaina peukkuja pystyssä: menemme silloin katsomaan muutamaa uuden uutukaista asuntoa Pohjois-Amsterdamissa. Paperit on laitettu hakuun, katsotaan hyväksyykö asuntoyhtiö meidät asukkaiksi, jännää on myös onko niihin paljon hakijoita. Katsotaan kuinka käy!


2 kommenttia: