perjantai 4. lokakuuta 2013

Etsintä jatkuu

Oman pihan satoa. Loput 20 omppua
odottavat vielä puussa.

Asunnonmetsästys jatkuu. Tähän mennessä on nähty neljä kämppää, mutta vielä ei ole tärpännyt.


Tämä asunto oli kertakaikkisen upea lukuunottamatta toista makuuhuonetta - se oli suunnilleen vaatehuoneen kokoinen. Olisi sinne ehkä juuri ja juuri vauvansänky mahtunut.
Eräs toinen asunto taas oli kuvissa huomattavasti kauniimman näköinen kuin oikeasti. Kolmas oli niin uudessa kerrostalossa, että hissikin oli vielä suojapapereissa. Se kämppä olisi pitänyt laittaa itse aivan alusta asti - maalata seinät, laittaa lattiat jne. Tehtiin pikainen laskelma mitä se maksaisi ja lähdettiin allapäin kotiin.
Allapäin onkin aika osuva sana kuvaamaan viime viikkojen tunnelmaa.


Muuten menee onneksi ihan hyvin. Töissä kauhea kiire. Viime lauantaina totesin, että mulla on päässä niin kiire etten kuule omia ajatuksia.
Keskiviikkona kävin katsomassa ja kuuntelemassa uuden lastenesityksen kenraaliharjoitusta. Siellä oli kyllä hymy herkässä (kuvat yllä ja alla), hauska esitys ja kaunista (klassista) musiikkia.


Yksi mikä rauhoittaa on Philip Glassin minimalistinen musiikki. Tässä pätkä hänen hypnotisoivaa musiikkia harpisti Lavinia Meijerin soittamana. Lavinia on myös meidän ensi viikolla alkavan projektin solisti. Sitten päästäänkin taas tien päälle ja syömään yömyöhään huoltoasemien kuivahtaneita juustoleipiä.
4 kommenttia: