perjantai 16. tammikuuta 2015

Myrskyä


Myrskyisä viikko on takana, sään puolesta siis. Sade on rummuttanut ikkuinoihin yötä päivää. Siihen heräsin yhtenä jos toisenakin yönä, kiva oli kuunnella ja vielä kivempi kääntää kylkeä täkin alla. Tuulestakaan ei ole ollut puutetta - maanantaina töistä tullessa otti tuulenpuuska kiinni pyörästä ja aivan kuin nosti hetkeksi ilmaan. Ehkä tosin kuvittelin, mutta siltä se tuntui ja tajusin että olisi ehkä ollut turvallisempaa mennä bussilla töihin.

Tänä aamuna olikin sitten näin nätit näkymät lauttaa odotellessa; ihana aamutaivas synkkien, alhaalla roikkuvien pilvien sijaan. Nyt sitten kylmenee, odotellaan tuleeko lunta.


Tänä viikonloppuna aletaan Tonyn kanssa selvitellä meidän varastoa - mitä lähtee mukaan Skotlantiin ja mitä laitetaan kiertoon. Kirjahyllyä olen myös katsellut sillä silmällä. Osalle pokkareista on etsittävä uusi omistaja. Timo muuttaa ensi viikolla omaan asuntoon Amsterdamissa ja tajusin tänään, että sittenhän minä asun ensimmäistä kertaa elämässäni ihan yksin! Tony kun on täällä vain viikonloppuisin töiden takia. Uusi elämänvaihe sekin.
Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Sullahan on edessä suuria muutoksia. Joskus sitä pitää vaan pistää tuulemaan ja toteuttaa unelmiaan. Toivottavasti kädet jo pelaavat.

    VastaaPoista
  2. No niinhän se on. Ei sitä tästä paikallaan junnaamisesta viisaammaksi tai onnellisemmaksi tule.
    Käsien kanssa on aika takkuilua, onneksi fysio on hyvä ja tehokas.
    Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista