tiistai 6. tammikuuta 2015

Suuri vuosi 2015

Tervehdys pitkästä aikaa! Blogi pitikin ihan useamman kuukauden tauon olosuhteiden pakosta. Syksyllä käsivarret alkoivat pikku hiljaa vaivata enemmän ja enemmän - työskentely tietokoneella kävi kivuliaaksi. Jouduin jättämään läppärin näppäilyn vapaa-ajalla ja muutenkin vähentämään kännykän ja tabletin räpläystä (uuh vaikeaa). Töissä sain joulukuulla lisäapua mm. assistentin muodossa ja käsivarsien ollessa pahimmillaan assistentti näpytti sähköpostitkin minun istuessa vieressä.

Joulukuinen metsä Joensuussa

Kävin syksyllä fysioterapeutilla ilman sen suurempaa menestystä, joulukuussa vaihdoin toiselle ja se toimiikin paremmin: lihakset alkoivat rentoutua ja kipu väistyä syvähieronnan ansiosta. Tällä hetkellä, näin joululoman jälkeen, on aika ookoo olo, mutta oikea käsi alkaa kyllä jo vähän kipuilla kahden työpäivän jälkeen. Fysio jatkuukin kaksi kertaa viikossa, toivottavasti saadaan kädet pian kuntoon.

Sateenkaaren pätkä Pohjois-Irlannin yllä

Syksyyn mahtui toki paljon muutakin kuin kipua. Töitä, enemmän töitä ja lisäksi vapaaehtoistyötä Punaisella Ristillä, siinäpä ne tärkeimmät ;) Joulukuulla kävin mukavalla, lyhyellä vierailulla Suomessa, joulu vietettiin Pohjois-Irlannissa. Vuosi vaihtui kotona Amsterdamissa, vatsataudissa, jee...


Seinämaalauksia Derryssä

Vuoden 2015 otin vastaan iloisin mielin. Tästä tulee jännittävä vuosi, vuosi jolloin Suuri Muutto tapahtuu. Muutamme Tonyn kanssa keväällä Skotlantiin! Useimpiin kysymyksiin minulla ei vielä ole vastausta. Minne muutamme, mistä saamme työpaikat, mitä työtä aiomme/haluaisimme tehdä, miten saamme tavarat Skotlantiin jne. Mutta selvää on, että lähtö on edessä, päätös on tehty. Toiveissa on raikasta ilmaa, enemmän tilaa ja aitoa luontoa. Sitten joskus myöhemmin oma talo. Seikkailu siitä ainakin tulee.

Tammikuun lopulla Timo muuttaa omaan asuntoon Amsterdamissa, johonkin aikaan keväästä Tony lähtee ensin Skotlantiin. Minä menen perästä luultavasti toukokuun alussa, meillä on pomon kanssa vielä neuvottelut kesken tarkasta päivämäärästä.

Lucky ja Molly joulunokosilla (Tonyn siskon koirat)

Vaikka kaikki valmistelut ovat vielä kesken, on silti hyvä ja kevyt olla. Se paniikki iskee sitten varmaan myöhemmin ;)

Hurjan hienoa vuotta 2015 teille kaikille, ketä nyt lieneekään vielä linjoilla. Blogipäivityksiä on tiedossa käsien voinnin mukaan!

6 kommenttia:

 1. Moi Riitta, jänniä juttuja teillä tiedossa! Onnea työnhakuun ja muihin järjestelyihin. :) T: Hanna-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna! :D Kiitos. Teillä kans aika jännät ajat meneillään! Kuulumisiin!

   Poista
 2. Vau,sinulla onkin suuri muutos edessä! Onnea kaikkiin järjestelyihin ja toivottavasti työpaikkakin löytyy helposti.

  VastaaPoista
 3. Morjes pitkästä aikaa! Skotlantiin, hianoo. Tai siis en ole edes käynyt, mutta mulla on tämä käsitys ettâ se on hieno paikka! Kaikkea hyvää muuttoon ja asettumiseen sitten kun sen aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikku hiljaa liikutaan muuttoa ja kaikkea sen tuomaa stressiä kohden. Mutta eiköhän tästä paljon hyvääkin seuraa :)

   Poista