maanantai 12. elokuuta 2013

Laitumella ja Mr. Darcy

No sinne se sitten meni, kesäloma. Onneksi jäi kauniita, rakkaita, lämpimiä ja ihania muistoja, niiden avulla luulisi pääsevän ainakin kevyesti alkusyksyyn. Tai ainakin ensi viikkoon!

Viime viikolla tapasin keskiviikkona hyvän ystävän ja tämän pienen pojan, torstaina leivoin pullaa ja läksin sitten pullat kainalossa Anne-Marin luo Hilversumiin pullakahville. Oi sitä pullan tuoksua junassa! Istuin nenä kiinni kassissa koko matkan. 

Kahvin jälkeen kävimme katsomassa Anne-Marin hevosta Mandya (kuvassa oikealla), joka viettää eläkepäiviä läheisellä tallilla.

Misty & Mandy

Mandy-neidin seuralaisena laitumella on toinen eläkeläinen, Misty-poni, joka on korviaan myöten ihastunut Mandyyn. Tunne ei valitettavasti ole molemminpuolinen, Mandy vain luimistelee korviaan ja mulkoilee ärtyneesti Mistyn tullessa lähelle. Tosin luulen, että tämä on kaikki vain silmänlumetta - oikeasti Mandy on varmasti mielissään komean (vaikkakin pienemmän) herrasmiesponin seurasta. Kuka nyt ei noin uljaasta ponista välittäisi! Minusta Misty muistuttaa ihan tyttökirjojen ihanaa, ystävällistä, uskollista ponia.Laitumelta siirryimme käyskentelemään Groeneveld-linnan englantilaistyyliseen puutarhaan. Linna sijaitsee Baarnissa ja se on rakennettu 1700-alkupuoliskolla. Alunperin linna toimi amsterdamilaisen paremman väen kesänviettopaikka - nykyään sitä voi vuokrata, siellä järjestetään näyttelyitä, erilaisia luentoja ja tuossa vasemmalla olevassa rakennuksessa sijaitsee kahvila terasseineen.Lampi ja taustalla pilkottava linna olivat kuin suoraan Ylpeys ja ennakkoluulo-sarjasta. Näin sieluni silmin Mr. Darcyn hyppäävän lampeen ja uivan kohti kotia... Oooh Mr. Darcy!

Viikonloppuna olimme Tonyn kanssa Haagissa - laitan sieltäkin pian kuvia tänne kunhan vain saan kuvat ensiksi ojennukseen. Nyt pää tyynyyn ja huomenna taas... töihin.

6 kommenttia:

 1. Ihania poneja ja maisemia. Mr Darcy ...
  Iloa työpäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Oh ihana Mr. Darcy! On aika monta kertaa tullut katsottua se sarja ;)

   Poista
 2. Oih mikä paikka! Todella englantilaistyylistä!

  VastaaPoista