sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Konsertteja aikuisille ja lapsille

Konserttimestari/taiteellinen johtaja Candida Thompson
signeeraamassa uutta cd:tä

Tänä viikonloppuna ei ole laakereilla lepäilty. Perjantaina oli toimistopäivän jatkeeksi konsertti Amsterdamin Muziekgebouwssa. Amsterdam Sinfoniettan konserttikausi on nyt virallisesti avattu ja samalla julkistettiin uusi cd:kin, The Mahler Album.

Cd:llä on seuraavat teokset: Mahlerin Adagietto sinfoniasta nr. 5,
Adagio Sinfoniasta nr. 10 sekä Beethovenin Jousikvartetto op. 95
jousiorkesteriversiona (Mahlerin sovittama)

Uunituoreet cd:t saapuivat torstaiaamuna toimistolle. Pian sen jälkeen kaikista meidän neljästä toimistohuoneesta kaikui Mahler - kaikki nautittiin suunnattomasti tästä kauniista musiikista, volyymit kaakossa. Nämä Adagietto ja Adagio ovat juuri sellaista musaa että kulkee kylmät väreet selkäpiissä ♥.


Varsinaisen konsertin jälkeen ohjelmassa oli vielä pieni after party konserttisalin aulassa, kamarimusiikin säestyksellä.

***

Tänään matkustin jo aamusta Leideniin. Siellä oli puolestaan ohjelmassa kaksi lastenmusiikkikonserttia, neljän muusikon voimin. Konsertit olivat jälleen De Waagissa, "vaakatalossa", missä soitimme tasan vuosi sittenkin.

Tällä kertaa sää ei suosinut, koko päivän on ollut harmaata ja tihkusateista. Ei ollut Leiden kauneimmillaan.Sain napattua nyt kuvan talon vanhasta vaa'astakin,
unohtui viime kerralla ;-)

Harjoitus ennen esitystä

Ruuhkaa
Molemmat esitykset olivat loppuunmyytyjä, joten menoa ja hulinaa riitti mukavasti ;-D

Nyt on jo sen verran väsynyt olo, että pötköilen loppuillan vain tässä sohvalla. Huomenna alkaa taas uusi työviikko ja - jälleen - kiireinen sellainen. Wish me luck!

2 kommenttia: